Oldtimer Bérlés

Esküvő, ballagás? Nagy nap előtt állsz? Szükséged van egy csodás élményre? Csak szimplán örömet okoznál párodnak?

Rólunk

Nagy Imre vagyok, 1968 óta végzek autókarosszéria javítást, fényezést, restaurálást. Az autók iránti szeretetem már gyerekkoromban kezdődött. Nagy becsben tartott autóim igazi élményt nyújtanak utasainak. Autóparkunk folyamatos ellenőrzés alatt áll mivel mi saját magunk végeztük az autók felújítását. Cégünk által restaurált autó csodák melyek között megtalálhatóak nyitott és zárt utastérrel rendelkező, 1937-39-as évjáratú autók. Autóink mellé saját sofőrt biztosítunk melyért külön díjazást nem kérünk. Mi egy csodálatos oldtimerrel szeretnénk lenyűgözővé tenni a közelgő eseményét, rendezvényét . Cégünk szervezetten és pontosan szolgáltatja az autóbérlést. Autónk figyelemre méltó tisztasággal várja leendő ügyfeleinket.

Autóink

Opel Cabrio

Opel Kapitan Cabrio

Mercedes 170

Mercedes 170 Cabrio

Mercedes 170-V Cabrio

BMW 321 Cabrio

Bérlési feltételeink

Megrendelés esetén, a foglaló a teljes összeg 50%-a, mely átutalással vagy készpénzben teljesíthető. Lemondás esetén a foglaló vissza nem térítendő. A fennmaradó 50% készpénzben a helyszínen, a sofőrnek fizetendő.

A megrendelés csak abban az esetben tekinthető elfogadottnak, amennyiben a foglaló átvétele megtörténik, illetve átutalás esetén számlánkra megérkezik.

A bérlés nem tartalmaz dekorációt, de az autón előzetes megbeszélés alapján elhelyezhető, az alábbiak figyelembevételével:

  • a hatósági jelzéseket nem takarhatja el,
  • a kilátást nem gátolhatja,
  • alapanyaga nem tehet kárt a fényezésben.

A gépkocsiban a bérlő által okozott károk a bérlőt terhelik, melyet 24 órán belül köteles megtéríteni.

Minimális bérlési idő 2 óra.

Az autóban a dohányzás nem megengedett.

Autónkat kizárólag sofőrjeink vezethetik.

Amennyiben az esemény időpontjában extrém időjárási körülmények uralkodnak , abban az esetben, fenntartjuk a jogot a bérlés visszamondására. Ez esetben a foglaló visszajár.

Kapcsolat